Dins de les actuacions per la reforma de la cruiïlla dels Carrers Reggio Emilia – Cardener, hem dut a terme la pavimentació amb el nostre procediment SAULO SOLID de la RAMBLA CENTRAL que limita els dos sentits de circulació, i que ara és una rambla central com a element principal de passeig de vianants i ciclista.


Emplaçament Rambla Central – Carrers de Reggio Emilia i Cardener

S’ha escollit el sòl estabilitzat amb el nostre procediment SAULO SOLID a la Rambla Central, ja que es tracta d’un sistema:

  • Respectuós amb el medi ambient
  • Que s’integra perfectament a la natura,
  • Que aconsegueix incrementar considerablement la resistència del paviment de terra
  • Que evita la seva erosió durant molts anys
  • Sense necessitat de manteniment.

Tot i poder projectar per aquesta Rambla un paviment dur com el que ja existia de paviment asfàltic, s’ha optat pel SAULO SOLID ja que disposa de suficient resistència per l’ús que se li donarà, però que li atorga una característica plenament natural que contrasta perfectament amb els parterres de gespa, que s’han executat a ambdues bandes d’aquest.

Per més informació, informi’s.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar