Finalitzades les obres adjudicades a la nostra empresa, per l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Gràcia, consistents en la substitució del paviment de terra estabilitzada existent, per SAULO SOLID.


La plaça urbana objecte de les actuacions està situada a la trobada entre els Carrers Verntallat i Carrer de l’Alzina al nord del barri de Gràcia, i és una plaça molt transitada i punt de trobada de nombrosos estudiants, ja que a la plaça trobem la seu sociocultural dels Lluïsos de Gràcia i el col.legi La Salle Gràcia.

Emplç_Plaça del Nord SSolid
Imatge aèria de situació de la plaça urbana

PROBLEMÀTICA ANTERIOR PAVIMENT:

El paviment mostrava:

La superfície de l’esplanada objecte d’aquestes obres estava formada per un paviment de terra estabilitzada amb un envelliment irregular, que conformava zones molt degradades que causaven problemes de seguretat als seus usuaris que s’ensopegaven al transitar per ell.

  • Irregularitats
  • Múltiples sotracs
  • Formes rugoses molt erosionades
Problemàtiques observades

SOLUCIONS APORTADES:

Per aquesta raó, els serveis tècnics del Districte de Gràcia, van decidir que s’havia de realitzar una substitució total d’aquell paviment, amb una fórmula que donés solució a tots aquests problemes d’envelliment, confiant amb el nostre procediment SAULO SOLID.

Aquest sistema natural de pavimentació utilitza la terra amb lligams i additius naturals per la formació de paviments altament resistents que:

  • Manté la planimetria durant anys
  • Té un envelliment naturalitzat i totalment homogeni en tota la seva superfície, amb una durabilitat i resistència immillorables durant  anys.
  •  Aspecte natural de terra, impacte paisatgístic mínim.
  • Perfectes condicions pel seu ús sense cap necessitat de manteniment.
  • Apte per a espais públics i accessibles.


A part de la substitució del paviment, mitjançant l’estabilització amb el sistema SAULO SOLID, també s’han realitzat altres tasques accessòries:  retirada i posterior reinstal·lació dels bancs i aparcament de bicicletes; extracció dels escossells trapezoïdals substituint-los d’altres de circulars amb reomplert de terra vegetal i escorça.


Resultat: una plaça totalment natural al ben mig de Gràcia!

 

 

 

Per més informació de l’obra, contacti’ns

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar