ANELLA VERDA DE IGUALADA

Estabilització terres nova via verda, amb el procediment  .

Imatge d’un tram reperfilat

 

El 2019 l’ajuntament d’Igualada va decidir executar el tram de via verda que tenia de discorre per el bosc de les guixeres.

L’actuació va significar condicionar un camí d’entre dos i tres metres d’ample, amb una superfície de sauló uniforme i lliure  d’obstacles. Al seu lateral s’hi va preveure una cuneta vegetal que permetés una adequada evacuació de les aigües pluvials, que es conduirien cap a nous punts d’acumulació i recollida que afavoreixin l’aparició de zones humides i apareguin així nous biòtops naturals. 

El sauló natural uniforme, SAULO SOLID acabat de fer

 

Donat que aquest tram de via verda te un recorregut amb pendents, la manera de garantir una sauló uniforme es la aplicació del SAULO SOLID

 

 

La integració amb els trams de llamborda i de paviment es total i no tindran cap tipus de problemàtica d’envelliment.

 

 

Aquesta actuació te garantida la seva permanent disponibilitat per el seu ús per persones amb mobilitat reduïda, tot i les pendents, gracies a la garantia de homogeneïtat i a l’ in-alteració superficial del SAULO SOLID

 

 

Via verda lliure de regueres, fang i herbes per molts anys!

 

Per més informació o pressupostos, contacti a info@saulosolid.com

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar