Parc de les Olors de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar, ha confiat amb SAULO SOLID per la pavimentació del Parc de les Olors, sobre l’estàtua de la Dona Marinera i Cala Banys.

El nom del Parc té l’origen en les diferents espècies plantades, que permeten gaudir en determinades èpoques de l’any d’una gran varietat d’olors. A la vegada, és un magnífic mirador sobre la platja de Lloret de Mar i el seu entorn més proper.

El parc, però, té uns pendents prou importants, que provocaven una forta erosió i aparició de nombrosos forats, que dificultava la mobilitat, sent difícilment accessibles en alguns dels seus punts.

El deteriorament va arribar a tal extrem que va comportar una problemàtica de seguretat i una imatge de degradació, fet pel que l’Ajuntament de Lloret de Mar, va tornar a confiar amb el sistema SAULO SOLID, avalat per diverses obres executades dins del municipi.

El resultat ha estat del tot positiu, amb la nova pavimentació amb SAULO SOLID, es garanteix una llarga durada d’aquest paviment, sense manteniment, conservant la planimetria, i envellint sense eroció, alhora que s’integra totalment a la natura i és respectuós amb el medi ambient.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar