La setmana passada el nostre paviment SAULO SOLID, va treure les seves millors gales, en el el mediàtic casament entre Kimbal Musk, germà del propietari de Tesla, i la millonaria 279Christiana Wyly, celebrat a les Ruïnes d’Empúries.

SAULO SOLID és la solució ideal per la pavimentació d’espais destinats a events especials en entorns naturals, tals com casaments, concerts, aplecs, mercats, tots ells amb alta confluència de públic.

Les Ruïnes d’Empúries han estat l’emplaçament escollit per aquest casament VIP, amb estil cowboy, que ha tingut lloc aquest cap de setmana passat.

En aquest jaciment greco-romà empordanenc, no és l’únic cop que es celebren casaments; fa just tres setmanes la zona de l’Escolapi van ser els escollits per a celebrar la cerimònia d’una parella catalana. Un entorn de somni i unes instal.lacions immillorables, el fan un lloc ideal per aquesta mena de celebracions.

L’any 2016, SAULO SOLID va ser el sistema escollit per a millorar els paviments que recorren les runes arqueològices d’Empúries.

SAULO SOLID, degut a la seva correcta planimetria, és el paviment idoni per aquest tipus d’events, que requereixen una total accessibilitat, i que no produeixen ni pols ni fangs, alhora que s’integren a l’entorn natural i passen desapercebuts, donant protagonisme a l’entorn que l’envolta.

Des de la seva execució, segueix mantenint les propietats de alta resistència a l’erosió i els usuaris en gaudeixen d’un paviment per molts i molts anys sense cap necessitat i cost de manteniment.

El paviment SAULO SOLID ha estat escollit en d’altres ocasions per a pavimentar emplaçaments on es celebren banquets, com va estar l’execució de camins dins una finca de banquets  a Vilassar de Mar, executada al 2017.

En aquella ocasió es van pavimentar els camins d’accés des de l’aparcament de vehicles dels clients fins les diferents zones de recepció, carpes i restauració.

El nostre sistema SAULO SOLID, s’integra a tot entorn natural, creant un espai amb un ambient ben acollidor pels diferents esdeveniments que s’hi celebren i facilitant l’accès dels convidats que utilitzaran calçats i vestits propis de dies ben especials com casaments, sopars de gala,… i el paviment SAULO SOLID, és la solució perfecte.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar