Acabada l’obra de millora dels accessos i itineraris del Castell d’Ascó. Obra amb una ubicació singular amb una gran importància arquitectònica, històrica i cultural; que demanava realitzar un tipus de pavimentació que s’integrés amb l’entorn i de mínim impacte al paisatge.

 

Degut als pendents del paviment i el trànsit de vehicles en els accessos als aparcaments, la terra simplement compactada s’erosionava amb facilitat essent costós el manteniment de reposició i refinat. Per tal de garantir l’accessibilitat i millorar l’aspecte i conservació de l’entorn varen decidir realitzar un paviment terròs d’alta estabilització que soluciones els problemes d’erosió i manteniment durant anys.

El resultat de utilitzar SAULO SOLID ha sigut del tot encertat. L’impacte al paisatge és nul i la millora mecànica i de resistència del paviment és notable, pel que conservarà la seva planimetria durant molt temps, passant desapercebut pels visitants que gaudiran de la visita a les ruïnes i de les vistes privilegiades del lloc, sense problemes d’accessibilitat.  

 

 

L’execució ha sigut amb una logística singular degut a la dificultat d’accés de maquinaria en algunes zones, utilitzant sistemes com cubilots i grues d’obra per traslladar la mescla de àrids+lligam+additius fins al punt de estesa; que en alguns trams s’han de forma manual i amb compactació amb equips lleugers.

La resistència del paviment ha sigut ajustada al seu ús i intensitat per les zones peatonals i pel trànsit esporàdic de vehicles, ja que no és necessari fer un paviment de màxima duresa i rigidesa; com els que som capassos d’aconseguir per usos més intensius com aparcaments amb el nostre sistema SAULO SOLID . Igualment, en aquest cas tampoc era possible realitzar l’execució mecànica “standart”, pel que era obligat fer-ho de forma manual i per això es va buscar una empresa especialitzada i de qualitat contrastada.

 

Fotografies del abans i execució:

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar