Aquest Febrer 2018 es va portar a terme la pavimentació amb SAULO SOLID, segons el “Projecte per la substitució dels paviments del Parc Sant Jordi per incrementar la durabilitat i reduir el manteniment”, redactat per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, amb un resultat del tot favorable.

Plànol proposta millora dels paviments al Parc Sant Jordi.

 

 

 

Davant la fantàstica millora aconseguida, eliminant el manteniment per anys, el fang i la pols, a més de la bona rebuda dels usuaris del parc, ja està en redacció una segona fase del projecte per portar a terme el paviment SAULO SOLID a la resta dels camins del Parc.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar