L’Ajuntament de Lloret de Mar ha confiat en el sistema SAULÓ SÒLID per a millorar la mobilitat d’una zona d’importants connexions entre diferents nuclis del municipi: El Parc de l’Scalextric.

Emplaçament zona verda Parc de l’Scalextric

S’ha creat un camí de vianants accessible a través de la zona verda de gespa, que travessa des de l’Avinguda Vila de Blanes fins l’accés al cementiri modernista.

Aquestes obres han tingut una esplèndida rebuda ja que ha millorat altament la mobilitat d’una zona de complexes dificultats de seguretat i vialitat, degut a la intersecció de vàries carreteres i accessos al municipi. Tant ha estat la satisfacció dels usuaris i de l’Ajuntament, que ens ha estat adjudicada una segona fase, que iniciarem el proper mes de maig.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar