L’Ajuntament de Lloret de Mar ha confiat en el sistema SAULÓ SÒLID per a millorar la mobilitat d’una zona d’importants connexions entre diferents nuclis del municipi: El Parc de l’Scalextric.

Emplaçament zona verda Parc de l’Scalextric

S’ha creat un camí de vianants accessible a través de la zona verda de gespa, que travessa des de l’Avinguda Vila de Blanes fins l’accés al cementiri modernista.

Aquestes obres han tingut una esplèndida rebuda ja que ha millorat altament la mobilitat d’una zona de complexes dificultats de seguretat i vialitat, degut a la intersecció de vàries carreteres i accessos al municipi. Tant ha estat la satisfacció dels usuaris i de l’Ajuntament, que ens ha estat adjudicada una segona fase, que iniciarem el proper mes de maig.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar