Per encàrrec del Departament de Promoció i Conservació de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, hem executat l’estabilització  d’un tram de paviment de Parc de Can Lluc al municipi de Santa Coloma de Cervelló, amb el nostre sistema SAULO SOLID.

L’AMB va confiar amb el nostre procediment certificat, per a solucionar els constants problemes de regueres ocasionades per la pluja, en un terreny amb pendent, que ocasionava risc de caigudes i un cost de manteniment molt elevat.

Amb l’aplicació del sistema SAULO SÒLID s’ha aconseguit incrementar la resistència del paviment en pendent, evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant anys.

 

SAULO SOLID és un sistema certificat que garanteix assolir uns resultats mínims en assaigs a laboratori. Un paviment que s’integra totalment a la natura, respectuós amb el medi ambient i que envelleix dignament amb el pas del temps.

 

Un paviment estabilitzat amb el sistema SAULO SOLID és ideal per actuacions en un entorn natural i on es vulgui un impacte paisatgístic mínim. Un paviment de terra estabilitzada amb el nostre sistema es manté en bones condicions pel seu ús sense necessitat de manteniment durant anys.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar