Per encàrrec del Departament de Promoció i Conservació de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, hem executat l’estabilització  d’un tram de paviment de Parc de Can Lluc al municipi de Santa Coloma de Cervelló, amb el nostre sistema SAULO SOLID.

L’AMB va confiar amb el nostre procediment certificat, per a solucionar els constants problemes de regueres ocasionades per la pluja, en un terreny amb pendent, que ocasionava risc de caigudes i un cost de manteniment molt elevat.

Amb l’aplicació del sistema SAULO SÒLID s’ha aconseguit incrementar la resistència del paviment en pendent, evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant anys.

 

SAULO SOLID és un sistema certificat que garanteix assolir uns resultats mínims en assaigs a laboratori. Un paviment que s’integra totalment a la natura, respectuós amb el medi ambient i que envelleix dignament amb el pas del temps.

 

Un paviment estabilitzat amb el sistema SAULO SOLID és ideal per actuacions en un entorn natural i on es vulgui un impacte paisatgístic mínim. Un paviment de terra estabilitzada amb el nostre sistema es manté en bones condicions pel seu ús sense necessitat de manteniment durant anys.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar