Ampliem la nostra gama de paviments amb aquest nou sistema amb alta estabilització, aconseguint solucionar definitivament els problemes de erosió de trànsit rodat motoritzat.

?

El paviment SaulóSòlid F, amb la lletra “F” com a distintiu del nostre sistema estàndard, és la solució definitiva per els paviments amb trànsit rodat en entorns naturals.

Per aquest motiu, hem buscat millorar la formula de àrids, lligams i additius per tal d’aconseguir una resistència a la abrasió en superfície molt elevada, amb unes millors prestacions mecàniques pensat pel seu ús amb trànsit motoritzat.

Aquesta nova fórmula s’anomena SAULO SOLID F, sòl  amb alta estabilització.

SAULO SOLID F VSC r005.01

El SAULO SOLID F té un aspecte natural que s’integra perfectament a l’entorn sense alterar el paisatge i aconsegueix fins a un 80% la resistència a la compressió i a la abrasió en superfície de un formigó.

Ideal en accessos d’aparcaments, en camins amb pendents molt pronunciades, accés a finques, en vials amb girs de 45º… per exemplificar aquells punts en que el paviment exigeix unes elevades prestacions mecàniques davant l’exigència del trànsit motoritzat.

SAULO SOLID F via veda Castell d'aro 03.01 SAULO SOLID F VSC r004.01

Per més informació posi’s en contacte! 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar