La vorera d’aquest carrer anteriorment era de terra i amb les pluges s’erosionava molt fàcilment i restava sempre irregular. Al ésser una vorera amb molta intensitat de pas de vianants, just davant hi ha el CEIP l’Estació de Sant Feliu de Guíxols, freqüentment hi havia queixes pel seu mal estat i  necessitava de un manteniment constant.

Els serveis tècnics de l’ Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols varen buscar la solució adaptada a l’entorn per tal de solucionar aquesta problemàtica de possible risc de ensopegades i de manteniment constant amb el cost que comporta.

Així doncs vàren decidir que la millor solució era realitzar un paviment natural de terra estabilitzada, aconseguint mantenir un aspecte natural en l’entorn i solucionar els problemes de erosió i manteniment del paviment durant anys.

 

El sistema que es va utilitar és el SAULÓ SÒLID, sistema certificat per l’estabilització de paviments de terra. Amb aquest sistema s’aconsegueix una aplicació dels additius de forma homogènia i aconseguir un paviment amb una resistència a la erosió molt elevada evitant la formació de ragueres, fang i nova vegetació durant molt temps.

 

 

El resultat és un paviment natural, respectuós amb el medi ambient i totalment integrat a l’entorn. Sense necessitat de manteniment i amb una alta resistència a la erosió durant molts anys.

Els veïns i usuaris ja poden gaudir de l’actuació que ha mantingut l’aspecte natural previ i ha solucionat els problemes de irregularitats del ferm que apareixien amb les plogudes.

 

Paviment natural c Heriz Sant Feliu de Guíxols - SAULO SOLID 031
Paviment natural SAULO SOLID de terra estabilitzada
Paviment apte per cotxets i cadires de rodes
Paviment apte per cotxets i cadires de rodes
Paviment natural SAULO SOLID de terra estabilitzada
Paviment SAULO SOLID un dia de pluja

 

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte ! 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar