Millora en mobilitat i seguretat. Solució a l’erosió i al manteniment de les voreres en zones verdes.

En els parcs, zones verdes i jardins de les ciutats es vol mantenir un aspecte natural en els paviments dels itineraris però no es vol assumir un cost de manteniment constant ni que es donin problemes de erosió cada temporada de pluges, comportant un problema de mobilitat i seguretat els vianants.

Voreres SAULO SOLID Tossa de Mar

 

La solució en la que ha confiat l’Ajuntament de Tossa de Mar és la de pavimentar aquestes voreres i recorreguts amb terra estabilitzada amb el sistema certificat Sauló Sòlid.

 

Anteriorment en alguns trams el paviment era de terra simplement compactada, que s’erosiona molt fàcilment; i en alguns trams hi havia una passera de fusta.

 

La terra simplement compactada s’erosiona molt fàcilment i comporta un cost de manteniment si es vol que resti en bones condicions. L’envelliment de la passera comportava risc de ensopegades i no va convèncer als serveis tècnics com a solució a l’erosió del paviment de sauló.

Així doncs, per tal de millorar la mobilitat i la seguretat en aquests itineraris, l’Ajuntament de Tossa de Mar ha decidit confiar en el sistema de pavimentació SAULÓ SÒLID  com a solució sense impacte paisatgístic i sense necessitat de manteniment durant molts anys restant en perfectes condicions pel seu ús.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar