L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu va dur a terme l’estabilització de l’itinerari de terra de la llera del riu Galligants de Girona mitjançant el procediment  SAULO SOLID R amb fons blau.

 

SAULO SOLID R amb fons blau  és  un procediment  d’estabilització de  paviments de terra amb aportació d’àrid que aconsegueix incrementar la resistència a l’erosió de la meteorologia i de l’ús projectat.

 

 

Aquest procediment utilitza lligams i additius naturals que juntament amb el sauló de la granulometria corresponent i el nivell òptim d’humitat segons laboratori, aconseguim un paviment de terra estabilitzat.
SAULO SOLID R amb fons blau  és respectuós amb el medi ambient i queda perfectament integrat, el paviment envelleix amb dignitat deixant una fina capa de sauló solta sobre el paviment i conservant les seves propietats contra les ragueres de pluja, zones fangoses i nova vegetació.

 

 

L’actuació duta a terme a la riera de Galligants de la Vall de Sant Daniel de Girona, es va dur a terme amb sistemes manuals en algunes fases del projecte degut al difícil accès i la impossibilitat de accedir-hi amb algunes maquines pesants.
Així doncs, aquesta obra serveix d’exemple per veure les diverses possibilitats d’aplicació del procediment  SAULO SOLID R amb fons blau a diferents tipus de projectes , ja siguin de gran superfície  amb espai per a maquinària o de difícil accés i acabats amb tècniques més artesanes.

 

Tot seguit hi ha unes imatges on es pot veure l’estat final de l’estabilització amb aquest procediment.

SAULÓ SÒLID Itinerari Galligants tres anys després, durant “Girona, Temps de Flors 2017”

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar