A finals del mes de Desembre es va inaugurar i obrir al públic el nou aparcament gratuït del sector Mas Masó de Girona dut a terme amb el procediment certificat SAULO SOLID per estabilitzar el paviment de terra.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Es tracta d’un espai amb una superfície total de 2.028’30 metres quadrats, ubicat entre els carrers Montnegre i Agudes de Girona.

Per a un millor acabat i durabilitat a l’actuació portada a terme es va utilitzar el procediment SAULO SOLID R amb fons blau  mitjançant el qual es va estabilitzar el paviment de terra aconseguint que aquest sigui molt més resistent a l’erosió i respectuós amb el medi ambient.

Aparcament SAULO SOLID Girona  Aparcament SAULO SOLID Girona

D’acord amb el projecte, l’aparcament disposarà de 87 places de pàrquing, tres de les quals són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

SAULO SOLID R amb fons blau

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar