A finals del mes de Desembre es va inaugurar i obrir al públic el nou aparcament gratuït del sector Mas Masó de Girona dut a terme amb el procediment certificat SAULO SOLID per estabilitzar el paviment de terra.

Es tracta d’un espai amb una superfície total de 2.028’30 metres quadrats, ubicat entre els carrers Montnegre i Agudes de Girona.

Per a un millor acabat i durabilitat a l’actuació portada a terme es va utilitzar el procediment SAULO SOLID R amb fons blau  mitjançant el qual es va estabilitzar el paviment de terra aconseguint que aquest sigui molt més resistent a l’erosió i respectuós amb el medi ambient.

Aparcament SAULO SOLID Girona  Aparcament SAULO SOLID Girona

D’acord amb el projecte, l’aparcament disposarà de 87 places de pàrquing, tres de les quals són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

SAULO SOLID R amb fons blau

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar