L’ajuntament de Lloret de Mar ha confiat en el procediment   per pavimentar els nous carrers interns del cementiri.

Aquest procediment ja fa anys que s’aplica en d’altres paisos com és el cas d’Itàlia on nosaltres hem visitat obres executades amb una mitja de 10 anys d’antiguitat en perfecte estat, que busquen mantenir un aspecte natural en els cementiris reduint el seu manteniment i aconseguint que aquest estigui en bon estat tot durant molt de temps.

 

Per tradició i cultura en algunes zones es mantenen la relació entre el cementiri i la terra, sentir-se a prop de la natura.

 

El procediment    és un procediment certificat per l’estabilització de terra i que garanteix uns resultats mínims.

Aquest consisteix en una aportació de Sauló amb la corba granulomètrica lleugerament modificada, barrejat amb els lligams i additius naturals establerts segons l’ús projectat, estès homogènia i uniformement, i finalment compactat amb corró vibrant, pneumàtic i planxes vibradores.

 

Agraïm a l’Ajuntament de Lloret de Mar la confiança dipositada en el nostre procediment per estabilitzar paviments de terra    .

 

Aquesta actuació serveix d’exemple degut a les diferents opcions que té aquest paviment, essent possible fer grans superfícies amb maquinària específicament adaptada, o adaptar itineraris de difícil accès acabant algunes parts del procés de forma manual.

 

Camí sense tractament
Camí sense tractament
Estabilització SAULO SOLID
Estabilització SAULO SOLID

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar