Nova infraestructura municipal a Malla amb la formació d’un aparcament paisatgísticament integrat, amb el paviment SAULO SOLID. 

 

Aquesta actuació compleix amb la necessitat de crear una nova zona d’estacionament de vehicles, que ordeni la mobilitat i l’estacionament amb el mínim d’afectació al paisatge. 

 

Els aparcaments que son solament de terra simplement compactada; s’erosionen amb molta facilitat provocant:

  • Desaprofitament de recursos naturals, amb l’aportació de noves terres de forma periòdica.  
  • Gran despesa econòmica en manteniment.  L’erosió està assegurada amb cada ploguda, el seu manteniment és sempre deficient tècnica i econòmicament.  
  • Degradació del paisatge i del medi ambient.
  • Exposició del sòl i la seva erosió, contaminació de l’aire amb la pols,  saturació de rieres amb l’excés de fins dels camins..

 

El paviment que s’ha posat a l’aparcament de Malla és de terra estabilitzada SAULÓ SÒLID, un paviment de terra de molt alta resistència a l’erosió que garanteix l’ús projectat durant anys sense cap manteniment.

 

SAULO SOLID és un paviment de terra que evita durant anys els problemes habituals de fang, xaragalls i pols, tot permeten l’ús projectat en perfectes condicions. Amb  el temps la seva integració és total i el paviment passa desapercebut restant en correctes condicions pel seu ús.

 

Una de les grans virtuts de SAULO SOLID és el seu digne envelliment. Aquest tipus de tractament lo important no és l’aspecte recent fet, sinó passats uns mesos o anys; i que conservi un bon aspecte i estat durant el seu ús i al llarg de la seva vida. 

 

SAULO SOLID és molt més sostenible que el formigó o asfalt, més natural i amb un impacte al medi ambient i al paisatge dràsticament menor.

Un paviment SAULO SOLID de terra estabilitzada és:

Paviment de terra 100% reciclable.

Generació de 0% residus durant i fins el final de la seva vida.

Actor de l’economia circular podent incloure d’àrid reciclat en el paviment

Els paviments de terra no retenen l’escalfor del sol, evitant l’efecte illa de calor com el formigó, l’asfalt i els prefabricats.

No s’utilitzen productes químics o contaminants, SAULO SOLID no comporta cap risc pel medi ambient.

El paviment SAULÓ SÒLID NO és impermeable, absorbeix l’aigua i reté la humitat de l’ambient.

És un paviment alternatiu del tot sostenible i natural  que en molts projectes pot substituir els paviments de formigó, asfalt, polímers, prefabricats, etc… que requereixen de uns alts consums energètics en la seva fabricació, utilitzen additius derivats del petroli com el betum, i altres lligams sintètics o químics que poden presentar toxicitat pel medi ambient com s’està demostrant.

 

 

SAULO SOLID aconsegueix la millor relació qualitat-preu-durada del mercat. La seva amplia experiència amb més de 800 actuacions a Catalunya avalen la seva qualitat, solucionant i millorant molts projectes d’espais públics i privats.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar