Paviment SAULO SOLID amb més de 4 anys d’envelliment en perfecte estat. Des del 2016 fins al Desembre del 2020 a Girona “ha plogut” molt!

El paviment SAULO SOLID a resistit sense problemes d’erosió varis temporals com el Glòria, s’han realitzat mercats locals quasi setmanalment amb parades de alimentació, roba i altres, s’han realitzat curses esportives i moltes altres activitats que han gaudit d’aquest vial naturalitzat al costat de la Ribes del Ter.

Fotografia 28 Novembre 2020

L ‘actuació de pavimentar un tram del vial, anteriorment era d’asfalt; utilitzant terra estabilitzada SAULO SOLID, que es va executar l’any 2016, va ser tot un encert social, econòmic i mediambiental, comportant una dinamització de les activitats de la zona, generant un nou espai d’ús públic respectant i gaudint de la natura, convertint-se en una infraestructura verda de ciutat estratègica aportant integració al territori, dinamisme cultural i econòmic a la ciutat.

Fotografia 28 Novembre 2020

 

Fotografia 28 Novembre 2020

 

Fotografia del 2019
Fotografia del 2019
Fotografia del 2018

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar