Els tècnics de l’Ajuntament de Palafrugell han confiat en l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge per pavimentar un vial a Llofriu amb el procediment SAULO SOLID.


Llofriu és un petit poble d’origen medieval, al t.m. de Palafruguell, tranquil i agradable. L’obra que s’ha realitzat és la millora del paviment d’un dels vials interns.

L’estat previ d’aquests vials era el d’un terreny natural que s’erosionava fàcilment amb les pluges i trànsit de vehicles, comportant que aquesta problemàtica provoqués les queixes dels veïns pel seu mal estat i sent necessari realitzar actuacions de manteniment en alguns trams, fins i tot, en alguns que ja havien estat formigonats.

 

Per tal de donar una solució definitiva a aquests problemes de erosió, i amb algun tipus de producte o tecnologia que s’integrés al entorn natural, es va decidir que la millor opció era realitzar un paviment de terra estabilitzada SAULO SOLID.

SAULO SOLID és un sistema respectuós amb el medi ambient, el paviment de terra estabilitzada amb aquest sistema queda perfectament integrat a l’entorn natural i aconsegueix solucionar tots els problemes de l’erosió, fang, pols i nova vegetació durant molt anys.

 

PERFECTE ENVELLIMENT!

Com es pot veure en aquestes fotografies 9 mesos després de entregar l’obra, el seu envelliment és molt digne i resisteix perfectament el trànsit dels vehicles dels veïns i les pluges torrencials sense necessitat de cap manteniment.


 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar