Dins de les obres promogudes per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat,  incloses al Pla de Millora d’espais Urbans (PMEU 2017), establertes per un procés participatiu per part de la ciutadania , hem realitzat dues actuacions amb el procediment SAULO SOLID, en dos àmbits diferents de la ciutat:

  • Remodelació del Parc Europa.
  • Espai de lleure a la Pineda de la Salut.

 

PARC EUROPA

Plànol proposta. Projecte de remodelació del Parc Europa. Sant Feliu de Llobregat
Plànol proposta. Projecte de remodelació del Parc Europa

Dins de l’actuació global per a la remodelació del Parc Europa, la nostra empresa ha executat la pavimentació estabilitzada dels nous camins del Parc, mitjançant el procediment SAULÓ SOLID. Amb aquest sistema s’ha aconseguit una total integració amb el caire natural del Parc, a la vegada que elimina el manteniment per anys, el fang i la pols.

 

Parc Europa. Saulo Solid 5. St. Feliu de Llobregat

 

PINEDA DE LA SALUT

Dins de l’actuació global per a la creació d’un nou espai d’oci a la Pineda de la Salut, la nostra empresa ha executat l’estabilització dels creuaments entre els diferents camins del parc, mitjançant el procediment SAULÓ SOLID.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar