Dins de les obres promogudes per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat,  incloses al Pla de Millora d’espais Urbans (PMEU 2017), establertes per un procés participatiu per part de la ciutadania , hem realitzat dues actuacions amb el procediment SAULO SOLID, en dos àmbits diferents de la ciutat:

  • Remodelació del Parc Europa.
  • Espai de lleure a la Pineda de la Salut.

 

PARC EUROPA

Plànol proposta. Projecte de remodelació del Parc Europa. Sant Feliu de Llobregat
Plànol proposta. Projecte de remodelació del Parc Europa

Dins de l’actuació global per a la remodelació del Parc Europa, la nostra empresa ha executat la pavimentació estabilitzada dels nous camins del Parc, mitjançant el procediment SAULÓ SOLID. Amb aquest sistema s’ha aconseguit una total integració amb el caire natural del Parc, a la vegada que elimina el manteniment per anys, el fang i la pols.

 

Parc Europa. Saulo Solid 5. St. Feliu de Llobregat

 

PINEDA DE LA SALUT

Dins de l’actuació global per a la creació d’un nou espai d’oci a la Pineda de la Salut, la nostra empresa ha executat l’estabilització dels creuaments entre els diferents camins del parc, mitjançant el procediment SAULÓ SOLID.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar