Enllestides les feines de millora a la Pujada de la Torrassa de Girona. Aquest itinerari uneix Montjuic, els jardins de John Lennon i el veïnat de la pujada de la Torrasa.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Girona han confiat en el sistema SAULO SOLID per l’estabilització del paviment de terra a l’itinerari de la Pujada a la Torrassa, un espai natural de gran interès paisatgístic a la ciutat de Girona.

Paviment SAULO SOLID Girona

Entre les feines realitzades s’han construït varis trams d’escales amb travesses de fusta de pi per superar els desnivells en el terreny natural, s’han col·locat baranes de fusta per una major comoditat i seguretat dels usuaris i s’ha definit la traça pel nou paviment.

 

Per una millor conservació del paviment del camí de terra i reducció del mateniment del l’itinerari, els serveis tècnis de l’Ajuntament de Girona vàren decidir aplicar el sistema certificat SAULO SOLID per estabilitzar la terra. Aquesta actuació consisteix en l’enduriment del paviment de terra mitjançant additius i lligams naturals, evitant l’erosió provocada pel seu ús i els agents meteorològics com la pluja, retardant la formació de regueres, fang, nova vegetació durant anys.

SAULO SOLID és un sistema respectuós amb el medi ambient, que s’integra totalment amb la natura i envelleix dignament amb el pas del temps.

Adjuntem tot seguit reportatge fotogràfic de l’obra acabada:

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.6

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 2

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.1

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 8

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 5

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 4

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.3

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 1

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.2

 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar