La millor solució a l’erosió de les pluges i l’alternativa a formigonar els camins en espais naturals és la d’utilitzar un paviment SAULO SOLID. 

Detall camins accés al parc amb el paviment SAULO SOLID.

Els camins de terra només compactada s’erosionen amb molta facilitat pel seu ús i per les pluges. És habitual que en el trams on el camí te una mica de pendent estigui molt erosionat, amb xaragalls i forats.

La solució més radical és la de formigonar els camins, però això te un gran impacte al paisatge transformant un entorn natural en un espai quasi urbà i artificial, i també te un impacte molt greu al medi ambient. 

Detall camins amb forta pendent en l’accés del Parc.

Una solució més sostenible és la de utilitzar un paviment de terra estabilitzada de alta qualitat com el SAULO SOLID, que aconsegueix:  

* Estar en perfectes condicions d’ús 365 dies l’any
* Evitar la formació de fang
* Evitar la formació de xaragalls i forats
* Evitar el creixement de nova vegetació. 
* Reducció dràstica de la pols, que es dolenta per la salut de les persones i pel medi ambient. 
* Garanteix l’accessibilitat a totes les persones, amb un recorregut adaptat que permeti gaudir del parc.
* Una total resistència a les pluges durant anys sense manteniment.
* Conservació de la planimetria durant anys, bon estat pel seu ús.
* Ús més eficient i sostenible dels recursos naturals (àrids) a les obres, amb aplicacions més duradores i sense manteniment.
* No fa efecte illa calor, no és impermeable, reté d’humitat, no es decolora amb els raigs UV.

Detall tram final camí pavimentat amb SAULO SOLID, acabat de fer.

Detall tram amb pendent millorat amb terra estabilitzada SAULO SOLID

El paviment SAULO SOLID és un paviment natural viu; això vol dir dir que el paviment acabat de fer no te l’aspecte final, calen algunes setmanes per aconseguir una major integració i és passat el primer any d’ús quan comença a tenir un aspecte totalment naturalitzat i integrat a la natura.

L’estabilització es fa per no tenir manteniment i poder gaudir durant molts anys del camí en bon estat, per això és important analitzar el comportament del paviment durant tota la seva vida útil i no l’aspecte acabat de fer.

Detall moment execució terra estabilitzada SAULO SOLID.

SAULO SOLID ofereix la millor relació qualitat-preu-durada del mercat, amb un envelliment digne i homogeni que resisteix les pluges i aconsegueix es pugui gaudir durant més de 10 anys sense manteniment de un paviment natural amb mobilitat universal. 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar