L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes millora el ferm del camí a l’ermita de Santa Pau per tal d’eliminar l’elevat cost del seu manteniment.

Durant el mes d’Abril del 2019 es van realitzar aquests treballs de millora del paviment en aquest camí de Sant Pere de Ribes.

 

El paviment que hi havia abans, de terra simplement compactada; s’erosionava amb molta facilitat fent aparèixer forats i xaragalls per tot el camí.

Anteriorment la problemàtica que es donava era la facilitat d’erosió del paviment existent amb les pluges, provocant un elevat cost de manteniment amb maquinaria i aportació d’àrids i graves després de cada ploguda, per tal de garantir el correcte ús pels veïns.

Un procediment habitual de manteniment però del tot ineficient doncs no dona solució a la problemàtica de la erosió i la seva durabilitat és el temps que passi fins la següent ploguda.

Fotos del estat previ.

 

Essent l’entorn d’alt interès patrimonial i paisatgístic, no es volia pavimentar amb asfalt o formigó; i la solució idònia que es va escollir va ser la de realitzar una pavimentació ecològica amb SAULO SOLID; formant un paviment de terra de molt alta estabilització resistent a les pluges i que permetrà el trànsit esporàdic de vehicles.

 

Fotos unes setmanes després executar l’obra.

 

Així doncs, s’han aconseguit amb èxit els motius principals d’aquest projecte: donar solució als problemes de manteniment i l’elevat cost que suposava durant anys; i mantenir un aspecte rural de camí; amb una integració total al paisatge i essent un paviment respectuós amb el medi ambient.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar