La nostra empresa ha estat contractada per l’Unió d’Empresaris de Girona (UEC), com a ponents en la 4a. edició dels tallers organitzats pel Projecte GRETA (Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica), pel coneixement de la cultura edificatòria de la pedra.

 

Aquesta iniciativa, parteix de donar a conèixer bona part de les tècniques tradicionals que escapen a qualsevol normativa i continuen ignorades pel món acadèmic i professional. Són coneixements basats en la praxis i en la transmissió oral a peu d’obra. L’objectiu és preservar els oficis i transmetre els valors inherents a les tècniques tradicionals de la construcció, recuperar coneixements i donar les eines necessàries perquè les empreses gironines que es dediquin a la restauració i rehabilitació siguin un referent de qualitat.

 

La nostra empresa serà la ponent, el proper dia 12 de juliol del 2019.

 

En aquest taller s’explicarà l’aplicació dels àrids i la possibilitat de fer camins i paviments utilitzant el terreny preexistent i la integració paisatgística que resulta d’aquests paviments.

 

 

 

Més informació:

 Mòdul 1. Pedra (4a edició) – UEC Girona

 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar