L’equip de Sauló Sòlid estem molt contents de poder col·laborar amb Viles Florides.
El paisatge, la natura i la sostenibilitat son els pilars en comú que ens han unit a fer camí junts aquests 2022.

 

Ens complau anunciar que SAULÓ SÒLID és un nou patrocinador de l’edició del 2022 de Viles Florides. 

 

 

 

” Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.

 

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.”

 

 

 

Creiem que Viles Florides és un molt bon projecte que dona a conèixer, valorar i millorar el paisatge, espais verds i parcs; prioritzant entre d’altres els criteris el de la sostenibilitat i l’eficiència en recursos i energies. 

El paviment de terra Sauló Sòlid compleix en molts d’aquests criteris, és un paviment respectuós amb el medi ambient i s’integra totalment al paisatge.

La terra estabilitzada Sauló Sòlid és resistent a l’erosió durant anys sense manteniment, és una gran solució tècnica i medi ambiental; essent una alternativa a formigonar o asfaltar en camins.

 

 

 

 

Altres Enllaç d’interès: 

6 beneficis pel medi ambient d’aplicar el paviment Sauló Sòlid – Notícia 

Enllaç a la pàgina web de Viles Florides 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar