S’ha realitzat un canvi d’un paviment de pedra i terra per un de sauló de molt alta estabilització certificat. 

Acabades les obres de millora del paviment en els vials per vianants del cementiri d’aquest municipi de la província de Lleida. 

 

L’anterior paviment amb pedres comportava problemes de mobilitat (risc de caigudes, mala tracció amb cadires de rodes..) i el seu manteniment era constant ja que s’erosionava fàcilment amb les pluges. 

 

Estat previ dels camins amb pedra solta

 

Detall nou camí de terra estabilitzada Sauló Sòlid

 

La solució ha estat canviar el paviment anterior per un de terra estabilitzada SAULÓ SÒLID, creant un recorregut totalment pla i amb pendents mínimes, sense esglaons, ni canvis de nivells importants; aconseguint la supressió de barreres arquitectòniques i reduir el risc de caigudes. 

 Aquesta actuació aconseguit: 

  • * Millorar la mobilitat del cementiri
  • * Resoldre els problemes d’erosió i eliminar el manteniment
  • * Mínima afectació al paisatge, aspecte natural de terra. 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar