S’ha realitzat un canvi d’un paviment de pedra i terra per un de sauló de molt alta estabilització certificat. 

Acabades les obres de millora del paviment en els vials per vianants del cementiri d’aquest municipi de la província de Lleida. 

 

L’anterior paviment amb pedres comportava problemes de mobilitat (risc de caigudes, mala tracció amb cadires de rodes..) i el seu manteniment era constant ja que s’erosionava fàcilment amb les pluges. 

 

Estat previ dels camins amb pedra solta

 

Detall nou camí de terra estabilitzada Sauló Sòlid

 

La solució ha estat canviar el paviment anterior per un de terra estabilitzada SAULÓ SÒLID, creant un recorregut totalment pla i amb pendents mínimes, sense esglaons, ni canvis de nivells importants; aconseguint la supressió de barreres arquitectòniques i reduir el risc de caigudes. 

 Aquesta actuació aconseguit: 

  • * Millorar la mobilitat del cementiri
  • * Resoldre els problemes d’erosió i eliminar el manteniment
  • * Mínima afectació al paisatge, aspecte natural de terra. 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar