Detall del paviment SAULO SOLID passats uns mesos en els accessos del nou parc i zona verda, a Vilanova del Camí.  

Detall paviment SAULO SOLID, connectivitat dins el parc.

 

Farà un any que es va realitzar aquesta pavimentació al parc en varies zones, per tal de:

  •  garantir una correcta accessibilitat i mobilitat
  •  mantenir un aspecte natural 
  •  minimitzar l’impacte paisatgístic de la nova urbanització d’aquest espai. 
  •  evitar problemes d’erosió i manteniment
Detall escales amb terra estabilitzada SAULO SOLID.

 

 

Podem dividir en tres espais l’actuació realitzada: 

  • El paviment d’una petita plaça, amb una molt pronunciada pendent transversal 
  • Les escales, estabilitzant els replans amb terra SAULO SOLID. 
  • Accessos i camins dins el parc. 
Detall plaça amb forta pendent, el SAULO SOLID en perfecte estat i la cuneta de plujanes neta.

 

En aquesta visita de l’obra, em pogut observar que dins el parc hi circula amb certa freqüència un vehicle pesat; es poden apreciar les marques dels pneumàtics i vàries maniobres en varis punts.  

 

El paviment SAULÓ SÒLID aconsegueix:

  • Evita la formació de fang durant anys
  • Evita la formació de xaragalls i forats durant anys
  • Evita el creixement de nova vegetació i l’excés de pols. 
  • Garanteix l’accessibilitat a totes les persones, amb un recorregut adaptat que permeti gaudir del parc.
  • Una elevada resistència a les pluges durant anys.
  • Conservació de la planimetria durant anys, bon estat pel seu ús.
  • Ús més eficient i sostenible dels recursos naturals (àrids) a les obres, amb aplicacions més duradores i sense manteniment. 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar