Visitem els itineraris del Castell de Castellet, a Castellet i la Gornal; després de 1.5 anys des de la seva execució. Perfecte envelliment i integració del paviment natural SAULÓ SÒLID.

Fa 1.5 anys els tècnics varen decidir que per tal de garantir el correcte estat dels camins de l’entorn del Castell de Castellet tenien de realitzar alguna millora en el paviment que evités la seva erosió en cada ploguda i per tant que envellís correctament amb el temps.

Fotografia del Desembre del 2020.

La solució utilitzada va ser la de fer un paviment de terra estabilitzada amb el sistema SAULÓ SÒLID. Aquesta terra estabilitzada soluciona els problemes de la erosió de les pluges durant molts anys, inclòs en els trams amb pendents de fins el 20%, amb el mínim de impacte al medi ambient i al paisatge.

L’aspecte final del paviment no és el que s’obté recent fet si no el que s’aprecia passats uns mesos.

El pas del temps fa que el paviment quedi totalment integrat i es vegi més natural tot conservant la seva resistència durant molts anys.

Fotografia del Desembre del 2020.
Fotografia del Desembre del 2020.
Fotografia del Desembre del 2020.
Fotografia del Desembre del 2020.

 

SAULO SOLID és una alternativa a formigonar, asfaltar o posar llamborda en espais naturals on no es vol urbanitzar ni alterar el paisatge; essent lo important a ressaltar el patrimoni natural o arquitectònic i no l’obra de condicionament de l’espai.

SAULO SOLID  és un paviment ecològic que permet adequar espais sense urbanitzar generant el mínim impacte al paisatge i medi ambient. La seva alta qualitat li dona una durada suficient com per gaudir el paviment sense cap cost manteniment durant molts anys.

 

Fotografia del 2019.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar