Durant el Juliol del 2020 es van realitzar els treballs de arranjament i millora del Passeig Balmins de Sitges.

L’estat previ d’aquest camí era sempre amb una erosió molt elevada comportant risc de caiguda i essent un problema de mobilitat i accessibilitat greu.

Donat a que el paviment existent era massa tou i les pendents del camí en alguns punts son molt fortes, amb cada ploguda apareixien regueres i forats; cosa que feia que el manteniment fos ineficient i molt costós. 

 

Aquest camí uneix la platja de Sant Sebastià amb el Port d’Aiguadolç de Sitges essent un espai públic de molta afluència de visitants. 

Donat l’alt valor patrimonial i paisatgístic del camí del Passeig de Balmins, es va decidir de que qualsevol millora o actuació tenia de respectar aquests valors.

 

 

La millor solució que varen triar els serveis tècnics de l’Ajuntament de Sitges va ser la de fer un paviment de terra estabilitzada de molt alta qualitat amb el sistema SAULÓ SÒLID. 

El paviment SAULÓ SÒLID es un paviment de terra molt resistent a les pluges i a les pendents, que garanteix el ús i l’accessibilitat durant anys sense cap manteniment; tot conservant un aspecte natural i totalment integrat al paisatge. 

 

 

 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar