Durant el mes de Febrer es van finalitzar les obres promogudes per l’Ajuntament de Torroella de Montrgí i la Diputació de Girona.

Vam realitzar diverses feines i paviments en aquesta intervenció de conservació de béns amb alt valor patrimonial.

 

 

 

La consolidació i restauració de l’esglèsia romànica de Santa Maria de Palau del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, que podria datar del segle XI;, ha aconseguit garantir les restes d’altíssim valor patrimonial que es trobaven en un estat abandonat i ruïnós.

La pavimentació de l’interior de la nau principal amb terra estabilitzada SAULÓ SÒLID aconsegueix consolidar el ferm i assegurar els fonaments de l’edifici, evita el creixement de nova vegetació al interior del edifici i també evita que l’aigua de les plujes l’erosionin; envellint dignament amb els anys.

També s’han restaurat altres elements arquitectònics a banda de l’esglèsia com les restes d’un antic poblament que va ser habitat des del segle II aC.

S’ha condicionat l’entorn i consolidat altres estances amb àrid SaulóParc tot deixant la zona en bones condicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detall de l’execució.

Article de la REVISTA DEL BAIX EMPORDÀ (https://revistabaixemporda.cat/)

 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar