La bona acollida i bon funcionament del paviment SAULO SOLID en patis d’escola que hem executat, varen portar a la D.F. de les obres d’adequació  dels patis de l’escola pública de St Cristòfol a Les Planas d’Hostoles a confiar amb l’empresa Massachs obres i paisatge per portar a terme a questes obres.

 

 

La substitució del paviment de terra i graves per SAULO SOLID ha comportat una millora extraordinaria, tant a nivell estetic com a nivell d’ùs.

 

La millora paisatgística de l’entorn ha estat espectacular.

 

  • L’actuació ha tingut l’inconvenient de les rasants existents de la edificació i dels murs perimetrals, obligant a fer noves pendents i recollides al centre dels espais.

 

Detall estat previ adequació
Detall paviment adaptant a les rasants existents.

L’execució de tots els paviments sense resalts garanteix la mobilitat sense perills.

 

Detall execució paviment SAULÓ SÒLID.

 

Detall execució paviment SAULÓ SÒLID

 

Aquesta actuació, demostra novament que aplicar “SAULÓ SÒLID” a espais destinats a patis d’escola és una solució del tot encertada, oferint unes bones prestacions tècniques, un paviment que no necessita manteniment, que garanteix una mobilitat universal per tots els usuaris i un mínim impacte al paisatge i a la natura. 

 

Detall paviment acabat

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar