La nostra empresa, convidada per l’Ajuntament de Lloret de Mar, juntament amb el moviment Viles Florides, ha participat com a ponent a la jornada dedicada a l’àmbit del verd urbà, que s’ha celebrat el 27 de setembre, a Lloret de Mar, amb un èxit rotund d’assistents

En aquesta ponència tècnica, destinada preferentment a tècnics i regidors de l’àmbit de jardineria i Medi Ambient dels municipis adherits a aquesta iniciativa, s’ha explicat l’aplicació del nostre sistema SAULO SOLID, per l’eliminació de fang, pols i regueres en paviments de terra de parcs, places i jardins.

Amb posterioritat a la ponència, tots els assistents han visitat una de les nostres actuacions realitzades amb el procediment SAULO SOLID dins del municipici de Lloret de Mar: el Parc de l’Scalextric.

VISITA AL PARC DE L’SCALEXTRIC EXECUTAT AMB SAULO SOLID
Fotog.: Viles Florides

La nostra empresa compta amb 34 actuacions realitzades amb el procediment SAULO SOLID, en 19 dels municipis adherits a VILES FLORIDES, com per exemple:

Aquesta jornada es va endinsar en els actes que van servir de marc per l’entrega de les Flors d’Honor de Viles Florides, que enguany va repartir 133 reconeixements, sent la Flor d’Or, pel municipi d’Olot. Aquesta iniciativa parteix de la voluntat de posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar