La nostra empresa ha estat convidada per l’Ajuntament de Lloret de Mar, juntament amb el moviment Viles Florides, a participar com a ponent a la jornada dedicada al treball dels municipis en l’àmbit del verd urbà.


Aquesta iniciativa, parteix de la voluntat de posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Pel moviment l’ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu del jardins i parcs urbans.

La nostra empresa serà la ponent, el proper divendres 27 de setembre, a la reunió anual que es portarà a terme a Lloret de Mar.

En aquesta ponència tècnica s’explicarà l’eliminació de fang, pols i regueres en paviments de terra de parcs, places i jardins aplicant la terra estabilitzada SAULO SOLID.

Cassà de la Selva – Mercat setmanal Passeig Vilaret

Aquestes jornades estan adreçades preferentment a tècnics i regidors de jardineria pública dels municipis adherits a aquesta iniciativa, que aplega al voltant de cent trenta municipis catalans.

Terrassa – Parc de Sant Jordi
Figueres – Parc del Bosc

Més informació: Viles Florides

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar