Finalitzades les obres adjudicades a la nostra empresa per l’Ajuntament de Llinars del Vallès, consistents en la pavimentació d’uns 1.000 m2 del Parc de Can Marquès, mitjançant el procediment SAULO SOLID


Aquest paviment es troba englobat en la urbanització global projectada pel prestigiós Arquitecte Alvaro Siza amb associació de l’Estudi ARESTA a+u.

Maqueta_Can Marques SIZA
Font: Portfolio Aresta a+u

L’antiga casa de Can Marquès es troba en el mateix sector que el Teatre Auditori, finalista als premis FAD 2016 en la categoria Arquitectura i l’Escola de Música inaugurada a Can Marquès l’any passat, i tot l’entorn conforma una zona que inclou els vials, zones verdes i nous equipaments.

Parc de Can Marqués
Plànol Parc de Can Marqués

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, ha confiat en el nostre sistema SAULO SOLID, com a solució definitiva als problemes ocasionats en la pavimentació de les primeres fases de l’urbanització, ja que:

  • No fa fang
  • No fa pols
  • Es manté la planimetria durant anys
  • No surt nova vegetació
  • Aspecte natural de terra, impacte paisatgístic mínim.
  • Envelliment digne naturalitzat
  • Perfectes condicions pel seu ús sense cap necessitat de manteniment.

Amb aquesta darrera fase, es dona per finalitzat el procés d’ordenació urbana del sector, atorgant a tota la zona un nou dinamisme que l’integra a la vida cultural del municipi.

  • Llinars_Can Marqués SS1

Per més informació, contacti’ns

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar