L’Ajuntament de Sallent ha confiat en el procediment SAULO SOLID, per la pavimentació del PASSEIG DRET del riu Llobregat, segons projecte redactat pels alumnes del Màster Universitari en Arquitectura de La Universitat Politècnica de Catalunya.

 


El marge dret del riu Llobregat: el Passeig, es trobava descuidat paisatgísticament i era utilitzat pel trànsit rodat de veïns.

Per aquesta raó, i amb la voluntat de renaturalitzar l’entorn per tal de dibuixar unes zones de pas que permetessin el recorregut longitudinal al llarg del riu que permeti l’accés rodat dels veïns, alhora de crear un ambient agradable que convidés al passeig a peu i a l’estada, l’Ajuntament de Sallent va confiar en el procediment SAULO SOLID.

 

 

Amb la pavimentació executada amb el procediment SAULO SOLID, s’aconsegueix un paviment natural totalment integrat amb l’entorn i respectuós amb el medi ambient amb unes altes prestacions mecàniques pel que no necessitarà cap manteniment durant anys.

Amb aquest sistema certificat d’estabilització s’aconsegueix incrementar considerablement la resistència a l’erosió del paviment de terra evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant molts anys.

 

 

Veïns i visitants ja poden gaudir d’una llera del riu digna del seu passeig!

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar