Realitzada una segona actuació en aquest tram del litoral del Maresme, on s’ha executat un paviment SAULO SOLID de terra d’alta estabilització per millorar el ferm de la via verda.

 

La ubicació d’aquesta via verda en el litoral del Maresme, a escassos metres del mar, fa que aquesta infraestructura tingui especial compte amb l’impacte paisatgístic i ambiental de les obres que es pugui fer en aquesta zona.

Per aquest motiu, el ferm del vial te d’ésser d’un paviment natural. Com la terra simplement estesa i compactada s’erosiona amb molta facilitat i aquesta zona està molt afectada pels temporals del mar, amb fort vent i onatge, es va decidir realitzar algun tipus de tractament per estabilitzar la terra i evitar que s’erosioni amb tanta facilitat.

El resultat aconseguit és un gran increment en la resistència del ferm, eliminar el manteniment durant anys, i així garantir el correcte envelliment en perfectes condicions pel seu ús; tot mantenint un aspecte natural de l’entorn; durant molts anys.  

 

Esmentar que durant el 2014 ja es varen estabilitzar algunes rampes, i donat al seu correcte envelliment passats 4 anys, es va comprovar que l’actuació és del tot encertada, que la qualitat del SAULO SOLID és notablament alta i que es va aconseguir donar solució a la problemàtica d’erosió de la via verda.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar