La Casa Alegre de Sagrera de Terrassa, és un edifici-museu que forma part del patrimoni museístic de la ciutat, sent model d’habitatge de la burgesia industrial del segle XVIII. Aquest habitatge està envoltat de jardins, que són accesibles i oberts al públic des del 1973.

Aquests jardins i els camins terrossos que el fan practicable, comportaven un cost de manteniment molt elevat per l’Ajuntament, per poder gaudir-lo en perfectes condicions.

 

 

Per aquests motiu, els serveis tècnics han confiat amb el sistema certificat SAULO SOLID per estabilitzar 1000 m2 de terra, tot aconseguint incrementar la resistència del paviment, evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant anys.

 

SAULO SOLID és un sistema certificat que garanteix assolir uns resultats mínims en assaigs a laboratori. Un paviment que s’integra totalment a la natura, respectuós amb el medi ambient i que envelleix dignament amb el pas del temps.

Un paviment estabilitzat amb el sistema SAULO SOLID és ideal per actuacions en un entorn natural i on es vulgui un impacte paisatgístic mínim.

Un paviment terròs estabilitzat amb el nostre sistema es manté en bones condicions pel seu ús sense necessitat de manteniment durant anys.

S’adjunten fotografies amb l’estat inicial dels camins i del paviment ja finalitzat amb el procediment SAULO SOLID.

 

 

 

El resultat ha estat un paviment natural terròs, estabilitzat amb unes altes prestacions tècniques que eviten la deformació del paviment durant anys eliminant l’aparició de regueres, eliminant la formació de fang, reduint la pols i evitant la nova vegetació. 

Un paviment que envellirà dignament amb el pas del temps sense necessitat de manteniment.

 

 

El convidem a passejar pels jardins de la Casa Alegre de Sagrera i conèixer el patrimoni de Terrassa

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar