L’acord de col·laboració amb l’empresa MESPISA, S.A. per la introducció del sistema a les Illes Balears, ha iniciat el seu camí amb una obra al municipi de Santa Eulària del Riu, a Eivissa.

Les obres de millora i condicionament del Parc de Can Fluixà al municipi de Santa Eulària del Riu de l’illa eivissenca, ha estat el destí de la nostra primera actuació amb el procediment SAULO SOLID fora del Principat.

 

L’objecte d’aquestes obres era el de millorar i potenciar un espai lúdic amb un caràcter diferenciat dins del poble ja que es tracta d’un parc dins una esplèndida pineda, que combina jocs infantils amb zones de descans i de passeig.

 


 

Els tècnics de l’Ajuntament de Santa Eulària del Riu, han apostat pel procediment SAULO SOLID, per a donar una solució definitiva als problemes ocasionats per l’efecte de les pluges, que ocasionaven nombroses regueres i zones amb excés de fang i que dificultava l’ús dels usuaris del Parc.

 

“Amb l’aplicació del nostre sistema SAULÓ SÒLID, s’evita la pols, les regueres de l’aigua de pluja, les males herbes, el fang, els forats i la sensació de deixadesa.

Com que s’eliminen els canvis de nivell de paviment (forats, regueres) es garanteix l’ús per a persones amb la mobilitat reduïda.

Aquest paviment de terra de molt alta estabilització es conservarà durant molts anys en perfectes condicions sense problemes d’erosió i sense la necessitat de realitzar cap manteniment.

El Parc de Can Fluixà té, a partir d’ara, amb l’aplicació del nostre sistema SAULO SOLID, un paviment de terra estabilitzada tècnicament apte, que és respectuós amb el medi ambient i s’integra perfectament amb la natura, tot solucionant els problemes de erosió dels paviments de terra simplement compactada”. 

 

 

 

Visiti el Parc de Can Fuixà!

 

Per més informació, posis en contacte amb nosaltres.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar