La propietat i els serveis tècnics del Càmping el Pinar del municipi de Blanes, han confiat en el nostre sistema SAULO SOLID F per tal de solucionar els constants problemes de pols, fangs i flonjalls en què es trobava l’access rodat i el de vianants de la Recepció del càmping, tots dos, amb paviment de sauló.


Estat previ a l’execució, on es pot observar el defectuós estat de l’accés al Càmping

 

 

Amb l’execució d’aquest paviment amb el procediment SAULO SOLID F, s’ha dotat d’un aspecte natural integrat a l’entorn, amb una gran durabilitat en perfectes condicions d’ús i estètiques comercials.

SAULO SOLID F aconsegueix una resistència amb prestacions mecàniques molt elevades, malgrat el trànsit intens de vehicles al que aquest accés al Càmping està sotmès, en els mesos centrals de l’any, de gran afluència turística.

 

 

El SAULO SOLID F té un aspecte natural que s’integra perfectament a l’entorn sense alterar el paisatge i aconsegueix fins a un 80% la resistència a la compressió i a la abrasió en superfície de un formigó.

Ideal en accessos d’aparcaments, accessos a càmpings i finques, en vials amb girs de més de 40º, en pendents forts i en tots aquells punts en que el paviment exigeix unes elevades prestacions mecàniques davant l’exigència del trànsit motoritzat i/o la gran quantitat d’escorrentia d’aigües de pluja en superfície.

 

 

Aquesta pavimentació aconsegueix unes altes prestacions tècniques que evitaran la deformació del paviment durant anys, aconseguint:

  • Eliminar l’aparició de regueres
  • Eliminar l’aparició de flonjalls
  • Eliminar la formació de fang
  • Reduïnt la pols
  • Evitant la nova vegetació.

 

Un paviment que envellirà dignament amb el pas del temps sense necessitat de manteniment.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar