Dins de les actuacions per l’adequació dels espais i traçats necessaris per la realització d’un carril bicicleta al municipi de Rubí, hem dut a terme la pavimentació del tram corresponent al carrer Marconi amb el nostre procediment SAULO SOLID.

 


L’Ajuntament de Rubí, ha engegat aquestes actuacions amb la finalitat de vincular la pràctica del ciclisme, que, en aquesta ciutat es realitza sobretot cap a llocs de fora del municipi, gràcies a l’existència de corredors naturals, la renovació de camins rurals i la creació de noves vies verdes en els últims anys, donant continuïtat urbana, tot connectant la urbanització de Can Sant Joan amb el Torrent dels Alous i l’estació dels FGC.

Malgrat poder projectar per aquest carril bici un paviment dur, de formigó o asfalt acolorit, que donés la mateixa sensació d’urbanitzat que les voreres que les limiten, s’ha optat pel SAULO SOLID. El paviment té doncs gran resistència però li atorga una característica plenament natural que contrasta perfectament amb les voreres urbanitzades, que s’han executat longitudinalment unides.

Per aquesta raó, s’ha escollit el sòl estabilitzat amb el nostre procediment SAULO SOLID a les zones verdes del recorregut, ja que es tracta d’un sistema respectuós amb el medi ambient i que s’integra perfectament a la natura, aconseguint incrementar considerablement la resistència del paviment de terra, evitant la seva erosió durant molts anys i sense necessitat de manteniment.

 

 

Visiti les noves rutes ciclistes de Rubí!

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar