El nucli antic de la Vila d’Anglès forma un conjunt remarcable dins la comarca i està declarat Bé Cultural d’Interès General (BCIN). Dins aquest àmbit, la nostra empresa ha executat l’estabilització del Carrer del Molí amb el procediment SAULO SOLID, per tal de millorar i rehabilitar el conjunt.

A la part on es comença l’actuació s’hi troben els safaretjos lligats al molí (d’aquí el seu nom). En aquests moments aquest espai està lligat amb el carril bici de Girona a Olot (Carrilet) que passa paral·lel a la carretera N141. Aquest és el punt de cota més baixa del carrer i a ambdós costats comença a pujar pel turó on hi ha emplaçat el barri vell. Tot i formar part del barri vell, aquest tram, restava sense pavimentar i amb un aspecte ben degradat.

Aquesta actuació s’ha dut a terme per a poder millorar el manteniment del vial, la seva accessibilitat i el seu aspecte. Aquest tram dóna accés a un parell d’habitatges, per tant, també s’ha hagut de garantir el trànsit baix, però constant de vehicles lleugers.

 

Amb l’aplicació del nostre sistema SAULÓ SÒLID, s’evita la pols, les regueres de l’aigua de pluja, les males herbes, el fang, els forats i la sensació de deixadesa. Com que es minimitzen els canvis de nivell de paviment (forats, regueres) es millora, també, la mobilitat en el conjunt.

 

 

Paral.lelament a l’estabilització del paviment també s’han realitzat altres treballs de millora de la zona: Reparació i ancoratge de la tanca de fusta existent al nou paviment, adaptació de la xarxa de pluvials i la realització de cales per tal de poder fer estudi arqueològic donat que es tracta d’una zona especialment protegida.

 

 


Una nova zona dignificada on poder passejar tot descobrint el nucli antic de la Vila!

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar