Finalitzada la pavimentació de l’aparcament municipal a Lladó (Alt Empordà), mitjançant l’estabilització amb el procediment certificat SAULO SOLID.­­­­­­­­­­

En un terreny de 1700,00 m2 de sauló natural i una lleugera pendent, l’efecte de la pluja ocasionava nombroses regueres, que dificultava l’ús de vianants i vehicles.

L’alternativa de fer un paviment de formigó o un aparcament d’asfalt que produirien un impacte paisatgístic molt fort en la seva ubicació és l’estabilització mitjançant lligams i additius naturals amb el sistema certificat SAULO SOLID.

 

Així doncs, per solucionar els problemes d’erosió com la formació de regueres, zones amb excés de fang, pedres i en definitiva tenir un paviment de terra tècnicament apte sense manteniment durant molt temps, els serveis tècnics de l’Ajuntament de Lladó van decidir aplicar el procediment SAULO SOLID.

 

Un paviment de terra estabilitzada es pot utilitzar en diversos àmbits on es té clar que es vol respectar un entorn natural, és un sistema respectuós amb el medi ambient i s’integra totalment amb la natura.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar