Finalitzades les obres per a la connexió de l’aparcament de la Pujada de la Torrassa fins a la parada del bus urbà de la Pujada de la Barrufa, anomenada “Parada del Pi”.

L’any 2015 la nostra empresa va realitzar les obres per la consolidació de l’accés, pavimentat amb SAULO SOLID, que va satisfer al consistori i als veïns del barri de la Torrassa de Girona.

Intervenció 2015

 

És dins del mateix marc de pressupostos participats, que hem realitzat aquesta segona intervenció amb la plena confiança de l’Ajuntament de Girona i a petició  dels veïns del barri. Novament, s’ha aconseguit un traçat agradable amb un alt nivell d’integració al medi natural.

Perfecte estat actual de les obres executades al 2015

 

 

En la intervenció del 2018,  s’ha enllaçat l’aparcament situat al costat de la pista esportiva del barri de la Torrassa, amb el carrer que puja de Montjuïc, a través d’un accés de vianants executat amb el procediment SAULO SOLID, adaptat, ordenat i abalisat, per que aquest extrem del veïnat tingui millor accés al transport públic urbà d’aquesta ciutat.

 

 

En aquest cas, i seguint la traça actual del corriol, el desnivell existent (desnivell de més de 10 m., en poc mes de 50 m. de distància ) provoca que la proposta, sigui mes similar a una escala que no pas una rampa, tot i així s’ha aconseguit adequar-lo a un traçat adaptat, amb trams de graons de com a màxim 12 unitats i replans intermedis de 1.2 m de llargada.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar