L’acurada aplicació dels protocols d’execució, per part dels nostres recursos humans, dels sistemes de pavimentació SAULO SOLID i TERRA SOLIDA han aconseguit novament, la concessió del certificat Q, a l’haver superat tots els requisits establerts en el procés d’auditoria realitzat per l’empresa certificadora.

 

En les auditories es van avaluar el seguiment,  el compliment del manual d’aplicació, el manteniment de la maquinaria, el seu calibratge i ajust, el històric d’assaigs de laboratori i la homogeneïtat dels seus resultats en les obres executades amb els sistemes SAULO SOLID i TERRA SOLIDA durant aquests darrers tres anys.

 

Agrair a tots els tècnics i clients que durant aquests 6 anys han confiat en les nostres tecnologies i reiterar el nostre compromís per seguir treballant, per continuar evolucionant i millorant en totes les àrees de l’empresa.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar