L’acurada aplicació dels protocols d’execució, per part dels nostres recursos humans, dels sistemes de pavimentació SAULO SOLID i TERRA SOLIDA han aconseguit novament, la concessió del certificat Q, a l’haver superat tots els requisits establerts en el procés d’auditoria realitzat per l’empresa certificadora.

 

En les auditories es van avaluar el seguiment,  el compliment del manual d’aplicació, el manteniment de la maquinaria, el seu calibratge i ajust, el històric d’assaigs de laboratori i la homogeneïtat dels seus resultats en les obres executades amb els sistemes SAULO SOLID i TERRA SOLIDA durant aquests darrers tres anys.

 

Agrair a tots els tècnics i clients que durant aquests 6 anys han confiat en les nostres tecnologies i reiterar el nostre compromís per seguir treballant, per continuar evolucionant i millorant en totes les àrees de l’empresa.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar