En motiu de l’exposició de flors, monuments, patis i jardins “Temps de Flors” que s’organitza a Girona entre el 14 i el 20 de Maig del 2018; us adjuntem un reportatge fotogràfic, convidant-los a passejar-se aquests fantàstics dies per la ciutat de Girona, engalanada de flors.

 

 

Un dels itineraris de l’exposició és un recorregut amb SAULO SOLID, obra realitzada l’any 2013 a la riera de Galligants de la Vall de Sant Daniel.

També els adjuntem fotografies d’altres itineraris fets a Girona, on es pot veure la perfecte integració i envelliment del SAULO SOLID amb el paisatge. Actuacions de: millores de mobilitat i accessibilitat pels vianants, creació  de recorreguts naturals adaptats per persones amb mobilitat reduïda, creació de recorreguts cardiovasculars per gaudir la natura en parcs i zones verdes…

Per més informació, posi’s en contacte!

 

 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar