SAULO SOLID s’aplica com solució a les greus problemàtiques de pols i fang a les zones de Recepció i Supermercat, del Càmping-Resort Gavina de Creixell de Mar, al Tarragonès.

Els serveis tècnics del Càmping la Gavina han confiat en el nostre sistema per tal de solucionar els constants problemes en què es trobaven als accessos a les zones de recepció i supermercat, amb un alt percentatge de fangs provocats per les pluges, el trànsit de vehicles i la impossibilitat d’aconseguir autorització par asfaltar-ho per trobar-se dins d’un espai protegit.

Estat inicial - Problema principal de bassals al Càmping-Resort Gavina de Creixell
Estat inicial – Problema principal de bassals al Càmping-Resort Gavina de Creixell

 

Les feines han consistit en l’execució d’una nova pavimentació en el que s’ha implantat el nostre sistema SAULÓ SOLID, de terres amb molt alta estabilització, sense perdre el caire natural que té l’entorn.

 

Aquesta pavimentació aconsegueix unes  altes prestacions tècniques que evitaran la deformació del paviment durant anys eliminant l’aparició de regueres, eliminant la formació de fang, reduint la pols i evitant la nova vegetació.

 

Un paviment que envellirà dignament amb el pas del temps sense necessitat de manteniment.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar