Dins del projecte per la rehabilitació de les restes del sector AA4 de l’Avinguda de Vallcarca al districte de Gràcia, enmarcat dins l’estratègia d’Habitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, per a connectar els tres turons amb el Parc del Putxet, hem dut a terme l’estabilització dels paviments de l’àrea verda, per encàrrec de l’adjudicatària de les obres,  EUROCATALANA.

Aquest paviment s’ha estabilitzat mitjançant el procediment SAULÓ SÓLID amb un 7% de calç amb textura semi-seca.

 

 

Amb l’execució d’aquest paviment s’ha donat complerta solució als problemes de pols, fangs i erosions que eren un constant problema a una zona amb una orografia força difícil (pendents i desnivell molt pronunciats) però que alhora té un paper important pel que fa a la mobilitat i l’accessibilitat amb l’Avinguda de Vallcarca, ja que és el punt de parada de la línia de Metro L3, i dels busos de la xarxa ortogonal 27 i 87.

 

  • BCN_Vallcarca_SSOLID amb calç_1

 

Per més informació, contacti’ns

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar