La nostra empresa acaba de finalitzar amb gran èxit l’execució del paviment de l’aparcament situat a l’Avinguda Generalitat de Sant Cugat del Vallés, al costat de la farmacèutica ROCHE.

El paviment realitzat per encàrrec de Construcciones Fertres i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ha estat el SAULO SOLID F.

Aquest procediment permet mantenir l’esperit de zona tova integrada a l’entorn semiboscós però amb una durabilitat i resistència immillorables malgrat el trànsit intens de vehicles que es preveu, ja que l’aparcament serà utilitzat pels treballadors de les diferents empreses situades a l’entorn.

 

  • SSOLIDF_StCugatRoche-Aparcament5

 

 

Properament iniciarem l’execució d’un altre aparcament de similars característiques al mateix municipi de Sant Cugat del Vallès, al costat de l’estació de Can Sant Joan (FFGC).

 

Per més informació, contacti amb nosaltres.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar