Finalitzats els treballs de per la construcció de camins i escales al CSS EL CARME, de Badalona, amb el sistema SAULO SOLID.

Ha finalitzat l’execució de nous camins i escales a la sortida d’emergències del CSS El Carme, situat al Camí de Sant Jeroni de la Murtra, 60, de Badalona, encarregats per Badalona Serveis Assistencials.

SSOLID_BADALONA CSS EL CARME_CAMINS I ESCALES

 

Les feines han consistit en l’execució de 5 camins amb pendent i diverses escales realitzades amb travesses de fusta en el que s’ha implantat el nostre sistema SAULO SOLID, i que faciliten la sortida de l’edifici i el seu recinte en cas d’emergència en plenes condicions de seguretat i sense perdre el caire natural que té l’entorn.

 

  • SAULO SOLID_BDN CSS Carme_Camins i escales 6

 

Per més informació, contacti’ns

CCS El Carme

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar