El Districte de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona, ha confiat en nosaltres per l’execució d’un paviment estabilitzat amb calç amb el nostre sistema SAULO SOLID, a la zona d’esbarjo situada a la cruïlla dels Carrers d’Aragó i Lepant.

 

Al barri de la Sagrada Família de Barcelona, al solar on hi havia hagut un concessionari d’automòbils anomenat Mecaplauto, s’ha creat una nova plaça pública que s’uneix als altres espais lliures que ja existien a tocar i que creen tot un conjunt urbà amb caràcter unitari d’espai verd.

 

Amb la nova pavimentació amb SAULO SOLID s’ha donat solució a l’aspecte artificial previ.

 

A l’actualitat, llueix una plaça amb una aparença molt més natural, amb la cromàtica del sauló d’un parc i sense els problemes de manteniment d’aquest.

 

  • SSOLID_BCN Plaça Aragó-Lepant_1

 

Més informació, posi’s en contacte

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar