Un any després de la seva execució, vàrem visitar novament la finca rústica de Solius on havíem aplicat el nostre procediment, i vàrem poder comprobar “in situ” el seu perfecte estat i condicions d’ús immillorables.


Ara farà un any, client cansat dels problemes de fant i regueres, en el camí interior de la seva gran finca rústica situada a Solius (terme municipal de Santa Cristina d’Aro), ens va demanar solucions.

Després de visitar actuacions similars resoltes amb SAULÓ SÒLID i d’altres amb TERRA SÒLIDA, la seva decisió va ser, encarregar-nos l’execució de terra estabilitzada pel procediment SAULÓ SÒLID.

L’aplicació de SAULÓ SÒLID suposa una millora definitiva del ferm, solucionant els problemes d’erosió dels camins d’accés, integrant-lo a la vegada, al paisatge de bosc i jardí que l’envolta. 

Per l’estabilització de terra amb el sistema certificat SAULO SOLID es va utilitzar, en aquesta ocasió, una estenedora per pavimentar el camí.

Un cop estesa la barreja SAULO SOLID utilitzant àrid d’aportació i additius naturals es procedeix a compactar al seu punt d’humitat òptim per aconseguir maximitzar els resultats dels additius i arribar a uns nivells molt elevats de CBR tot incrementant la resistència a la compressió, a l’abrasió i al trencament del ferm.

El resultat va ser un paviment natural de terra estabilitzada amb unes altes prestacions tècniques que eviten la deformació del paviment durant anys eliminant l’aparició de regueres, eliminant la formació de fang, reduint la pols i evitant la nova vegetació. Un paviment que envellirà dignament amb el pas del temps sense necessitat de manteniment.

El resultat de l’actuació va ser el següent:

El client gaudeix del nou camí, i la finca ha incrementat el seu valor en un percentatge cinc vegades superior a la inversió efectuada.

Un any després aquest accés continúa en perfectes condicions.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar